Guvernul României - Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului

Dezvoltare turisticaDEZVOLTARE TURISTICA - CONCEPTE

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, cu sediul in Strada Apolodor nr.17, Latura Nord, Sector 5, Bucuresti, Romānia, 050741-RO, in calitate de titular pentru Strategia Nationala pentru Dezvoltarea Ecoturismului īn Romānia, anunta publicul interesat asupra elaborarii primei versiuni a Strategiei Nationale pentru Dezvoltarea Ecoturismului īn Romānia, pentru care s-a declansat etapa de incadrare, pentru a se decide daca strategia se supune evaluarii strategice de mediu, conform HG nr.1076/2004. Strategia Nationala pentru Dezvoltarea Ecoturismului īn Romānia poate fi consultata pe site-ul www.mdrt.ro si la sediul din Strada Apolodor nr.17, Latura Nord, Sector 5, Bucuresti, Romānia.

Comentariile publicului se primesc la sediul Ministerului Mediului si Padurilor din b-dul Liberatii nr.12, in termen de 18 zile de la data prezentului anunt. (14-07-2010)

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, cu sediul in Strada Apolodor nr.17, Latura Nord, Sector 5, Bucuresti, Romānia, 050741-RO, in calitate de titular pentru Master Planul pentru Dezvoltarea Turismului Balnear īn Romānia, anunta publicul interesat asupra elaborarii primei versiuni a Master Planului pentru Dezvoltarea Turismului Balnear īn Romānia, pentru care s-a declansat etapa de incadrare, pentru a se decide daca Master Planul se supune evaluarii strategice de mediu, conform HG nr.1076/2004. Master Planul pentru Dezvoltarea Turismului Balnear īn Romānia poate fi consultat pe site-ul www.mdrt.ro si la sediul din Strada Apolodor nr.17, Latura Nord, Sector 5, Bucuresti, Romānia.

Comentariile publicului se primesc la sediul Ministerului Mediului si Padurilor din b-dul Liberatii nr.12, in termen de 18 zile de la data prezentului anunt. (14-07-2010)

Proiectul EDEN - Destinatii europene de excelenta - Editia 2010 - Tema: Turismul acvatic(15-04-2010)

Programul anual de dezvoltare

Documentul se gaseste la adresa http://www.mdrl.ro/index.php?p=4411