Guvernul României - Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului

Punctul de informarePUNCTUL DE INFORMARE
Din respect pentru cetatean!

Intrebarile dumneavoastra la subiecte din sfera dezvoltarii regionale, lucrarilor publice sau locuintelor isi gasesc raspunsul într-un singur loc. Tot aici puteti primi informatiile privind activitatea MDRT, solicitate in baza Legii 544/2001 privind liberul acces al persoanelor la informatiile de interes public.

Daca doriti sa va informati asupra unor subiecte precum finantarea nationala si europeana pentru proiecte de dezvoltare regionala si cooperare teritoriala, principiile si practicile europene privind regenerarea urbana, Programul national de sprijinire a construirii de locuinte proprietate personala, Programul national de consolidare a cladirilor cu risc seismic – preventie si interventie, cutremurele si efectele lor – prevenire si masuri, ca si asupra altor aspecte legate de activitatea MDRT, va asteptam!

Unde? Nu departe de Piata Unirii. Aproape de Palatul Parlamentului, la Punctul de informare al MDRT din Str. Apolodor nr. 17, latura Nord, sector 5, Bucuresti, Telefon 0372-111.409, info@mdrt.ro.

Cand? De luni pana joi între orele 11.00 - 16.00 si vineri intre 11.00 – 14.00.

(actualizat: 06-08-2009)

Documentul se gaseste la adresa http://www.mdrl.ro/index.php?p=1306