închide
Numele Dumneavoastră
Adresa de email a destinatarului
Mesajul ataşat
 
Vizitatori de la lansare: 16777215 Română | English

Letís Do It, Romania!

  • Printează această pagină
  • Măreste dimensiunea textului
  • Micşorează dimensiunea textului
Arhiva integrare europeana » euROpeanul

 

Primul numar al ziarului euROpeanul, editat de Ministerul Integrãrii Europene pentru publicul larg, a aparut vineri, 6 octombrie 2006.

euROpeanul apare o datã la douã sãptãmâni, într-un tiraj de 100.000 de exemplare si este distribuit gratuit în toatã tara. Astfel, ziarul este disponibil în gãri, la agentiile de voiaj, în trenurile InterCity, la prefecturi si la Birourile de consiliere pentru cetãteni din Bucuresti si din tara. Pana la sfârsitul anului 2006 vor apãrea sase numere.

Ioana Morovan (redactor sef), Alexandru Lãzescu, Ioana Speteanu, Octavian Jora si Manuela Preoteasa, împreuna cu alte nume de referinta în jurnalistica româneasca, ne vor ajuta sã întelegem mai bine care sunt consecintele faptului cã, începând de la 1 ianuarie 2007, România va deveni stat membru al UE.

Interviuri cu personalitãti vor sta alãturi de articole în care echipa redactionalã va încerca sã explice notiuni complexe si din ce în ce mai prezente în limbajul cotidian al românilor.

Iar pentru cã euROpeanul si-a propus sã fie cât mai aproape de cetãteni, o adresã postalã si una electronicã sunt la dispozitia cititorilor (europeanul@chelgate.ro). Varianta on-line, disponibila la www.europeanul.ro, permite postarea comentariilor pe marginea articolelor publicate.

Ziarul euROpeanul este editat de Ministerul Integrãrii Europene si realizat de un consortiu format din Chelgate Romania, EurActiv România si Directa Marketing. Partener de continut: Hotnews.ro.

Mai multe informatii: Iulia Munteanu, consilier de integrare, Directia Mass-media si comunicare a MIE, tel. 301.15.20, iulia.munteanu@mie.ro - coordonator de proiect.

Fişiere ataşate

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului | Str. Apolodor, nr. 17, Latura Nord, sector 5 | Tel: 037 211 14 09 | e-mail: info@mdrt.ro

Se recomanda utilizarea browser-ului Microsoft Internet Explorer 6 la o rezolutie minima de 1152x864