închide
Numele Dumneavoastră
Adresa de email a destinatarului
Mesajul ataşat
 
Vizitatori de la lansare: 16777215 Română | English

Let’s Do It, Romania!

  • Printează această pagină
  • Măreste dimensiunea textului
  • Micşorează dimensiunea textului
Presa » Invitatii de presa » 26 iulie 2006 - Seminarul cu tema „Impozitarea”
Ministerul Integrarii Europene va invita joi, 27 iulie a.c., la seminarul cu tema „Impozitarea”, din cadrul campaniei de pregatire a comunitatii de afaceri din Romania pentru integrarea in Uniunea Europeana.
 
Organizat de catre Ministerul Integrarii Europene si Camera de Comert si Industrie a Romaniei, seminarul propune dezbaterea unui subiect de actualitate pentru pregatirea agentilor economici, in perspectiva aderarii Romaniei la Uniunea Europeana.
 
Specialisti din cadrul Ministerului Integrarii Europene, Ministerului Finantelor Publice, Agentiei Nationale a Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Autoritatii Nationale a Vamilor si Consiliului Concurentei vor prezenta efectele aderarii la Uniunea Europeana asupra sectorului IMM,  schimbari ale sistemului fiscal romanesc in perspectiva aderarii la UE – impozitele directe si indirecte,  ajutorul de stat in contextul legislatiei comunitare privind impozitarea, implicatiile fiscale si administrative ale integrarii asupra sistemului vamal romanesc, politica fiscala europeana, obstacolele fiscale ale IMM-urilor si o posibila schema-pilot de impozitare pe Piata Interna a UE si alte teme de interes.
 
Manifestarea va avea loc la sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, b-dul Octavian Goga nr. 2 (Pasajul Marasesti), sala "Al. Ioan Cuza", incepand cu orele 8.30.
 
 
Nota pentru jurnalisti:
Va rugam confirmati participarea la:
 
BIROUL DE PRESA
Tel: 301 15 17, 301 15 28
e-mail: daniela.taranu@mie.ro

Fişiere ataşate

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului | Str. Apolodor, nr. 17, Latura Nord, sector 5 | Tel: 037 211 14 09 | e-mail: info@mdrt.ro

Se recomanda utilizarea browser-ului Microsoft Internet Explorer 6 la o rezolutie minima de 1152x864