închide
Numele Dumneavoastră
Adresa de email a destinatarului
Mesajul ataşat
 
Vizitatori de la lansare: 16777215 Română | English

Let’s Do It, Romania!

  • Printează această pagină
  • Măreste dimensiunea textului
  • Micşorează dimensiunea textului
Arhiva integrare europeana » 9 Mai » Mesaje primite

14-05-2006
Romania va fi un partener de nadejde iar Uniunea Europeana va putea constata acest lucru cat de curand. (Virgil Dorel Secara, Bucuresti)

12-05-2006
Bistrita - oras european, mentalitate europeana, adera la ideile europene! (Serviciul Integrare Europeana, Strategii, Protectia Mediului - Primaria Municipiului Bistrita, Bistrita-Nasaud)

11-05-2006
Pe 9 mai 1950 EUROPA si-a gasit calea! In decembrie 1989 ROMANIA si-a dobandit libertatea! Dupa un drum anevoios, la 1 ianuarie 2007 Romania va reintregi Europa. La multi ani RO-UE! (Anca Daniela Boagiu, Bucuresti)
De ce este nevoie de U.E.? Pentru construirea unui spatiu de stabilitate respectand libertatea si identitatea statelor membre. Pentru realizarea unui progres economic. Pentru ca Europa sa fie in lume, o voce unica (Diana Vlad, Bistrita-Nasaud)
Un manunchi de natiuni, popoare, culturi, sisteme, activitati, aceasta este Uniunea Europeana, un complex unic, din care Romania nu poate lipsi. (Doina Orza, Bistrita-Nasaud)
Noi, copiii de la Colegiul National Andrei Muresanu, Bistrita, vrem sa traim intr-o Europa fara frontiere. Vrem: Sa stabilim o directie impreuna. Sa facem legile impreuna. Sa adoptam legi impreuna. Sa aplicam legile impreuna. Sa ne hotaram viitorul impreuna. Sa traim impreuna. Sa platim impreuna. Sa invatam impreuna. Sa muncim impreuna pentru VIITOR. (Madalin Pavel, Bistrita-Nasaud)
Europa esti cea mai buna! (Monica Andreea, Ialomita)
Astazi sarbatoerim o zi importanta pentru Romania si intreaga Europa. Haideti sa ne bucuram impreuna! (Mariana, Iasi)
Europa rezerva-ne un loc pentru trenul civilizatiei! (Horatiu, Bucuresti)
Nenumarate ganduri, sperante, asteptari, scepticisme... Sper ca intrarea in UE sa ne aduca certitudinea implinirii sperantelor si infirmarea gandurilor rele. Vreau sa fim romani si europeni in acelasi timp. (Gabriel, Bucuresti)
Ziua Europei este si Ziua Romaniei, dar intre declaratii si realitate, prapastia este prea mare. Sa speram ca vom putem construi ceva impreuna. (Edy, Bucuresti)
Europa inseamna si respectarea valorilor nationale. Astazi este si 9 mai. Independenta Romaniei. La multi ani independentilor. (Alex, Bucuresti)
Europa! Oare??? reusim? POATE!!!. Un vis inca neimplinit, Dar... sa speram! Spereante! Pot deveni realitati ??? (Gabriel, Bucuresti)
Mai multa constiinta. Romania a intrat demult in Europa. (E. Ionescu, Bucuresti)
Pentru o zi ar trebui sa uitam cu totii de lipsuri si necazuri si sa ne unim sperantele intr-un viitor mai bun pentru noi si pentru copii nostrii! (Florina, Bucuresti)
J'adore la Roumanie. (Julien, Bucuresti)
Doresc sa intram in Europa si un trai mai bun o pensie mai buna. (Rosu Gh., Bucuresti)
Vai! Ce idee frumoasa ! Dar totusi cred ca mai avem multe de facut! (Ioana Dinu, Bucuresti)
Sa incercam sa fim mai uniti, mai buni, mai oamnei, mai mult EUROPENI! (Jean Blegoi, Bucuresti)
Sa incercam sa fim mai buni, mai harnici , mai civilizati, sa aratam ca suntem valorosi , sa aratam ca pretuim valorile romanesti si europene, sa sa ne implicam mai mult in viata cetatii , sa fim mai responsabili si mai integrii, intr-un cuvant sa fim adevarati cetateni ai Europei! (Dana Mircea, Dambovita)

10-05-2006
LA MULTI ANI, EUROPA! Da-ne sansa de ati demonstra ca meritam sa-ti fim alaturi! (Laura M., Vaslui)

09-05-2006
Asteptam de mult timp aderarea la Uniunea Europeana si aceasta este sansa noastra pe care nu trebuie sa o ratam.Cu acest prilej trebuie sa ne schimbam in bine,adica sa devenim mai civilizati si sa aratam Europei ca si noi avem cu ce sa ne mandrim .Avem o tara atat de frumoasa si un relief atat de variat cum putine tari au .dar problema e ca nu stim sa profitam de asta.Sa speram ca intrarea in UE va fi o schimbare in bine pentru noi toti.LA MULTI ANI,EUROPA!!! (Mihaela Rosu, Alba)
Europa pentru Romania e ceva atat de aproape si totusi atat de departe!!!!Adica Romania se afla in Europa teoretic, din punct de vedere geografic si istoric dar atat!!!De fapt Romania nu corespunde cerintelor, noi nu corespundem cerinteleor si asa mai departe.Desi s'au facut progrese evidente suntem in urma cu cel putin 50 de ani.Interesant nu?Poate ca ar fi si mai interesant daca am face cateva eforturi sa ajungem din urma ceea ce de fapt trebuia sa fie al nostru.Pentru k daca exista un motiv pentru care tarile membre ale Uniunii Europene sunt atat de dezvoltate, acel motiv se numeste Romania!De ce?!Pentru ca Romania a reprezentat poarta de aparare impotriva turcilor si nu numai!Toate atacurile deturnate spre Occident s'au lovit de Romania si Romania de ele.Daca nu intram in Europa cu toate drepturile pentru meritele noastre, celor de acum, atunci macar pentru cei care au facut ca civilizatia Europei sa infloreasca pe zi ce trece mai mult in manie! ra personala!!!Pentru cei care au protejat'o!!!Pentru cei care au murit facand toate aceste lucruri care ne'au dat noua shi Europei posibilitatea de a ne dezvolta religia, cicilizatia, cultura si arta!!!Efortul nu este numai din partea romanilor ci si din partea Uniunii Europene:acel efort de a intelege si a respecta trecutul si istoria!Pentru ca trecutul este ideologia istoriei!!! (Anca Achim, Alba)
Aceasta zi de 1 ianuarie este o zi de mare importanta pentru toti cei ce vor sa vada tara noastra in Europa alaturi de granzii ei. Sper ca toata lumea a inteles ca aderarea este esentiala pt natiunea romana. Sa ne pastram o farama de speranta in suflet ca vor disparea pt totdeauna aceste razboaie care chinuie viata si spiritul nevinovat al unui copil. LA MULTI ANI ! (Andreea Maria V. Mic, Alba)
LA MULTI ANI!!!!! Este o zi speciala ptr toata Europa ,dar trista pentru omenire.De ce nimeni nu-si da seama cate persoane mor in accidente de masini sau traiesc in mizerie fiind obligati sa fure sau sa doarma pe strazi sau in parcuri. Bucurati-va cat mai puteti ca nu ati ajuns ca ei si aprobati intrarea noastra a romanilor in Uniunea Europeana pentru a duce o viata mai buna. (Ioana Cimpean, Alba)
Viata este prea scurta sa nu speram ca odata ajunsi in UE, in urmatorii 80 sau 90 de ani petrecuti pe aceasta planeta vom fi conectati cu oportunitatile din lumea reala pentru a ne realiza telurile si visurile, fie ele un nou job, un nou oras sau o pensie europeana... (Gacichevici F., Bucuresti)
De ziua ei, suntem alaturi de Europa, alaturi de fratii nostri dintotdeauna si, speram, colegii nostri de suferinta si bucurii, din 2007. (Floriana, Bucuresti)
La multi ani, Europa! Sufletul tau se va imbogati prin sufletul femeilor romane! O femeie, mama, sora, iubita din Romania. (anonima, Bucuresti)
Europa dorim o agricultura prospera cu sanse egale si pentru agricultorii din România. (Consiliul pe cereale si produse procesate, Giurgiu)
Cu toti stim ca cetatenii europeni se tem de noi, oare pentru ca muncim mai mult pe bani mai putini?... pentru ca suntem mai bine pregatiti decat ei? sau pur si simplu pentru ca fiecaruia dintre noi ii este teama de schimbare. penutr acestia eu spun: Europa este a tututor celor care o merita iar noi romanii, cu sigurnata suntem printre ei. (Constantin, Craiova)
Suntem si vom fi romani cu toate bunele si relele care razbesc acest cuvant. Dar si mai important Europa, este ca intotdeauna vom fi romanii tai. La multi ani! (Valeria, Dambovita)
Theacher's message for Europe is a simple one: "We hope that Europe will open wide the young generations' doors and will discover Romania through these youth." (Cristina David, Hunedoara)
La multi ani, Europa! La multi ani tuturor cetatenilor europeni! (Maria V Florentina Daniela, Dambovita)

08-05-2006
Poate ca Romania va intra in Europa dar sunt inca foarte multi romani care au ramas in Romania nu cea de azi ci in Romania comunista. Din pacate romanii trebuie sa se trezesca. Europa inseamna nu doar tortul cu cireasa, investitiile straine si asa mai departe. Europa inseamna multa munca, inseamna ca o persoana la 50 de ani nu e batrina si nu trebuie sa fie pensionata, inseamna sinceritate si LUPTA IMPOTRIVA CORUPTIEI NU ALIMENTAREA EI (pentru rezolvarea urgenta a problemelor) !!!!!! Europa inseamna drepturile noastre ca cetateni ai Europei. (Mihaela Turcanu, Italia)
Matisse a facut celebra ia romaneasca. Ce-ar fi sa lucram si noi pentru o buna imagine a Romaniei? (Salomeea Coporan, Giurgiu)
Vorrei esprimere, da sincero amico della Romania, la speranza per la pronta adesione alla UE della Romania. (Marco Baratto, pubblica amministrazione)
Vom canta mai fericiti oda bucuriei alaturi de UE. (Agentia pentru Protectia Mediului, Giurgiu)
Uniunea europeana sa ne primeasca cu bratele deschise pentru ca si noi romanii avem realizari mari in toate domeniile si incercam sa starpim coruptia si hotia din tara. Speram sa reusim curand. (Florentina Cotoi, Bucuresti)
Spiritul si cultura romănească vor iesi in lumină împrună cu spiritul si cultura europeană. (Mariana Jumuga, Bucuresti)
Europa inseamna pentru noi cultura si comunicare. De aceea, credem ca cea mai buna cale inspre Europa e cea a magiei cuvantului, citit si vorbit. Prin intermediul literaturii noi ne simtim parte integranta a Europei, caci literatura europeana contemporana presupune munca, talent, creativitate si vorbeste despre dragoste, intelegere, certitudine si incertitudine, credinta si necredinta, durere si fericire. Cultivand valorile umane in noi si in aproapele nostru, prin intermediul cartii, speram ca vom apartine oficial Europei. (Echipa de profesori si elevi ai Proiectului Comenius I "Premiul European al Tinerilor Cititori" Colegiul National "Lucian Blaga", Sebes)

07-05-2006
Iesiti din limba de lemn... si comportamentul de sablon... ca sa nu reintram si noi in el, odata cu aderarea... (Genoveva Muntianu, Iasi)
Principii...Valori...Oameni...Cultura...Idealuri...Europa. (Diana Gradinaru, Bucuresti)
25 suna bine. 27 suna si mai bine! (Paula Rosu, Bucuresti)

06-05-2006
Hello Europe, Technical High school Republica is happy to join to your celebration. We are full of hope when thinking at the day of 1st January, 2007 ,when we are supposed to be indeed a small part of your spirituality . Until then, we wish to all European citizens our all best regards. Happy anniversary, The students and staff of Technical High school Republica (Camelia Aurelia Draghici, Bucuresti)
Uniunea Europeana are nevoie de profesori europeni. Menirea profesorilor de limbi straine este aceea de a construi "poduri intre culturi", tinerii romani trebuie sa devina tineri europeni, sa cunoasca valorile europene. Foarte interesant acest site pentru profesori: http://www.profesoreuropean.ro/ (Marcela Maidaniuc, Italia)

05-05-2006
Un drum fara prejudecati catre o lume straina... (Gabriel Zoican, Mehedinti)
Impreuna, vom fi mai puternici. Fiica mea, in virsta de 22 ani, va avea sansa de a contribui la acest deziderat. Suntem o natiune care ne vom gasi locul si respectul intr-un spatiu comun dar unic prin cultura si traditie. (Elena Costea, Calarasi)
Notiunile despre Uniunea Europa trebuie sa fie cunoscute de elevi! In viitor le vor fi utile pentru a cauta un loc de munca, pentru a studia, pentru a calatori in Uniunea Europeana etc. (Marcela Maidaniuc, Italia)
De la varsta de noua ani am facut parte dintr-un Ansamblu folcloric care a purtat, alaturi de steagul Romaniei, frumusetea dansului, cantecului si traditiilor noastre populare, in afara granitelor tarii. Mesajul transmis de membrii Ansamblului a fost puternic, dovada fiind premiile obtinute. Cred ca locul nostru, al tuturor romanilor, este in aceasta mare familie a EUROPEI. Avem cu ce ne mandri, zestrea romanilor este bogata. Fiti optimisti! (Ana Maria Costea, Constanta)
Dacă tortul Uniunii Europene se va împărti la mai multe tări, logic, bucata ce se va împărti la mai multe tări, logic, bucata ce ne va reveni va fi mai mica. Să sperăm că începând cu 2007, decidentii UE vor comanda torturi mai mari! (Maria Vilcea, Giurgiu)

04-05-2006
Pentu o Romanie mai bogata, mai curata, mai sanatoasa, trebuiesc oameni de caracter, iubitori de adevar...greu in Europa, dar poate mai bine... (Dan Pavel, Arges)
Inca o tara in plus nu strica. (Brenda Fleischer, Alba)
Europa este pentru cei care accepta schimbarea, care înteleg provocarile si care stiu sa câstige. (Marius, Cluj)

03-05-2006
Sa stiti ca suntem mai harnici ca voi si o sa reusim sa aderam la 1 ianuarie 2007 (Marius Chis, Salaj)
Noi ti-am aratat in 1989 ce inseamna sa-ti lipseasca libertatea. Tu, din 2007, invata-ne sa stim cum sa procedam pentru a ne bucura pe deplin de aceasta libertate obtinuta. Cu drag, fratii tai ce ti-au dus dorul. (Cosmin Gheorghe, Timis)
Romania (romanii) trebuie sa scape de ideea ca merge oricum. Acest oricum, "sa fie, numai sa fie!"... e un mare viciu al acestei natii. (one of us, Bucuresti)
O sansa ce va duce la gatuirea coruptiei! Nu trebuie ratata! Altfel ne paste statutul de republica bananiera! (Marcus Sebastian, Bacau)
EUROPA esti cea mai buna! (Monica Andreea Ghita, Ialomita)

30-04-2006
Europa exista in fiecare dintre noi! Hai sa sa aratam Europei "de afara" ca si noi suntem cetatenii ei: sa ne schimbam mentalitatea, sa construim, sa ne respectam, sa ne apreciem...sa fim mai buni! (anonim)
Impreuna putem face o lume mai buna, mai minunata, mai solidara. Europa, LA MULTI ANI! (Dorina Dan, Alba)
De ce ne-ati primi in Europa? De ce am intra noi in Europa? Ca toate preturile si impozitele sa creasca? Ca sa tot dam peste cap sistemul de invatamant? Ca sa putem fura mai mult? Noi nu stim sa ne rezolvam singuri problemele: coruptie, trafic de persoane, economie inexistenta bazata pe banii trimisi de capsunarii din Spania. Europa n-o sa ne rezolve problemele. O sa le intensifice. Mai bine ne-am pregati pentru integrare cand vom fi cu adevarati oameni si cand o sa renuntam la mentalitatea de victime si "sa moara si capra vecinului". Un mesaj scurt si sugestiv pentru Europa? "Europa, nu ne primi! Suntem inca prea mici si prosti!" (Cristina Georgescu, Bucuresti)

28-04-2006
Romania are nevoie de integrare in UE, dar ai grija UE, ca si tu ai nevoie, chiar daca este intr-o mica masura, ca Romania sa fie in UE. (Magdalena Stoia, Bucuresti)
As dori ca integrarea in Europa sa ne starneasca si interesul fata de arta, spectacole, muzica, pictura, arhitectura, gastronomie, speologie si filatelie. Sunt decis sa contribui la procesul de constructie europeana si sa donez in contul MIE 1000 de Euro pentru a sprijini acest proces. (Dumitru Ion Haralambie, Ilfov)

27-04-2006
Traversam zorii unei noi ere, a cooperarii, parteneriatelor si a intelegerilor incheiate pe cale diplomatica. In acest context nu trebuie uitat ca Romania si implicit Craiova a oferit lumii un mare diplomat roman! Pe Nicolae Titulescu, cel despre care istoricii stiu ca la vremea sa a jucat un rol important in afirmarea si consolidarea valorilor europene.Astfel ca aderarea Romaniei la UE poate deveni un garant al rezolvarii oricaror diferende pe calea negocierilor. Pe de alta parte asteptam ca impreuna cu Europa, conceptul de multiculturalitate sa fie mai clar inteles, Romania sa depaseasca faza in care rromii, persoanele cu disabilitati se mai lupta pentru a fi integrati in societate si acceptati de catre aceasta, iar Europa Occidentala sa isi aduca aminte de existenta unui Eugen Ionescu, Lovinescu, Eliade, Cioran, care au trait in Occident dar au avut radacini in Romania si au facut ca insasi cultura si civilizatia Europeana sa aiba o culoare aparte! (Florin Mojoiu, Dolj)
Venim de unde am plecat, ne reintoarcem acolo unde apartinem, asteptati-ne, suntem de ai vostri! (Dana Andreea Dragusin, Bucuresti)
De-a lungul vremurilor Romania a avut de infruntat dusmani de toate natiile insa noi nu ne-am lasat. Frati romani haideti sa punem umarul si sa realizam acest vis pentru noi, pentru copiii nostri, pentru parintii si stramosii nostri. Geografic vorbind noi suntem deja in Europa mai ramane sa demonstram ca Europa suntem noi. Noi romanii suntem un popor incarcat de istorie dar care a triumfat mereu indiferent de greutatile timpurilor si ca am dat acestei natii: artisti, scriitori, politicieni, oameni iubitori de glie, oameni de cultura valorosi si ca, inca, mai putem sa facem asta multi ani de acum incolo. Romani din toate colturile uniti-va si haideti sa aratam lumii intregi ca meritam! (Navruc Dorina Melania, Bucuresti)
Suntem deschisi colaborarii in orice domeniu educational, in vederea realizarii unui parteneriat european. (Camelia Aurelia Draghici, Bucuresti)

26-04-2006
Education, democratie, citoyennete...(Vasilica Stan, Ploiesti)
Suntem de 2000 de ani pe acest continent si apartenenta la batranul continent Europa nu ne poate fi renegata. Daca aceasta apartenenta trebuie intarita prin acceptarea in Uniunea Europeana, fie. (Vangu Mirela, Ilfov)
"Europa are nevoie de noi, dar si noi avem nevoie de Europa", iar fiecare dintre noi trebuie sa contribuie cu cate ceva din putinul sau, altfel " valorile europene nu pot deveni valori romanesti". (Marcela Maidaniuc, Italia)

25-04-2006
Nu putem decât sa speram ca EUROPA va vedea si va primi natiunea noastra asa cum este ea defapt: cu oameni si valori care vor îmbogati UE. Meritam mai mult pentru ca avem un trecut european, facem eforturi pentru un prezent european si avem generatii în formare care garanteaza un viitor european. (Bercea Carmen, Timisoara)
Pacea si armonia sa domneasca în Europa si întelepciunea sa calauzeasca pe atotputernicii zilei (Strat Beatrice Tanta, Bucuresti)

24-04-2006
As dori sa deschid o ferma ... nush nimic despre programul acela de finantare ... nu stiu ce acte imi trebui ... vreau daca se poate sa beneficiez si eu de acest program ... (Stefan Florin, Prahova)
Pe pamântul meu mi-am facut grajduri, am luat animale de rasa... Daca mai obtin ai finantare, o sa fiu european de-a binelea... (Dan, Slatina)

21-04-2006
Am citit mesajele romanilor care au avut ceva de spus pe acest site... Pacat ca romanasul sta asa de fudul cu nasul pe sus dar cu pantalonii rupti in dos. In Europa oamenii de calitate din Romania vor fi apreciati, acceptati si iubiti, iar pleava va fi ca si pana acum doar dupa furat si golaneala. Fiecare dupa cum ii e inima si cat il duce capul. Ce se schimba prin aderarea Romaniei la UE? Sansa romanului de bun simt de a fi recunoscut, de a avea satisfactie profesionala, si de a scapa de teama unui viitor incert. Asa sa fie! (Sorin, Galati)

  20-04-2006
  Scurt si sugestiv? Atunci ne limitam doar la cuvintele lui Alexandru Paleologu "L'Occident est a l'est". Mai detaliat: pentru limba franceza, pentru Sartre, Goethe, Kafka, pentru cultura, valorile si civilizatia europeana, sute de mii de romani au facut puscarie. Si asta conteaza mai mult decat orice alta propunere tovaraseasca de parteneriat, fidelitate si amor etern. Si acestei batrane doamne numita Europa i-as mai spune ca Domnia Sa a existat si inainte de Uniunea Europeana si, cu siguranta, va exista si dupa, mult dupa... Si europeni am fost, suntem si vom fi mereu indiferent de UE sau NU E. Si in final as mai aminti, asa in treacat, ca Platon, Aristotel, Homer, tragedia au aparut tot in Balcani acesti Balcani pe care unii, astazi, ii desconsidera... (Iulia, Bucuresti)
Toate drumurile duc spre Europa, drumul Romaniei tot într-acolo se îndreapta. Drum bun! (Mihai, Sighetul Marmatiei)

  18-04-2006
 
 Europa: comunitate, prietenie, pod intre civilizatii. (Liliana Cristina Cumpanasu, Deva)
  Un singur gand, un singur scop: o Europa unita! (Elena Alexandra Poenar, Deva)
  Exista multe lucruri minunate, dar niciunul nu este mai minunat decat oamenii uniti sub acelasi nume: EUROPA! (Andrei Mihai Alexandru, Deva)
  Spiritul european pune in miscare lumea! (Cristina Negru, Deva)
  Speranta unei lumi mai bune a dus la nasterea Europei unite! (Iulia Pasconi, Deva)
  Impreuna pentru o viata mai buna! (Sorina Gheara, Deva)
  Un pas spre Europa, un pas spre dezvoltare! (Gabriela Motea, Deva)
  Totul pentru o cauza nobila... totul pentru Europa! (Codruta Greu, Deva)
  Pentru ROMANIA, pentru EUROPA, pentru un VIITOR care promite! (colectivul cl. a IX-a E, Colegiul National "Traian" DEVA)
  Diferiti dar egali! (Gabriela Oprean, Deva)
  Impreuna suntem mai puternici! (Adina Pop, Deva)
  Pace nu razboi intre popoarele Europei! (Maria Veronica Gavrilet, Deva)
  O Europa unita, nu o Europa a natiunilor! (Otilia Blumhaghel, Deva)
  Impreuna pentru o Uniune mai buna. (Angelica Vlad, Deva)
  A fi european inseamna a impartasi valori comune. (Roxana Buzila, Deva)
  O Europa egala pentru toti! O Europa plina de oportunitati! (Alina Sirbu, Deva)
  Vreti, nu vreti, noi in 2007 tot venim! (Calin Ratiu, Deva)
  Impreuna formam intregul! (Romina Danut, Deva)
  Fii om, fii roman, fii european! (Danut Crainic, Deva)
  Suntem pregatiti! (Luminita Coman, Bucuresti)
  Ar fi fost perfect sa intram in Europa cu adevarate valori intelectuale si nu cu aceste limbaje de lemn: "Pe lângã resursele materiale, vom contribui cu personalitatea noastrã la identitatea culturalã a marii familii europene - o familie cãreia România i-a apartinut întotdeauna si cu care nu se uneste, ci se reuneste." Ne-am cam saturat de chestiile astea. Nu cred ca Europa ne asteapta cu tampeniile astea. (Florin, Bucuresti)
  Romania a fost intotdeauna parte a Europei - totul a fost doar o conjunctura mai mult sau mai putin favorabila. Din 1 ianuarie 2007 Romania va ocupa si va indeplini rolul care i-a revenit de drept dintotdeauna; punct strategic al marii familii europene. (Margareta Nitu, Olt)

  17-04-2006
  Europa - venim si noi in marea familie mai pregatiti decat credeti cu cultura noastra,cu traditiile noastre si mai ales cu oamenii nostri ce au scris o istorie ce merita studiata. (Alexandru Blaj, Hunedoara)
  Intr-o Europa unita dorim o viata-nflorita! Impreuna sa muncim, Europa s-o cladim! (Liliana Istrate, Husi)
Când o sa fiu mare vreau sa ma fac european! (Cristina, Tulcea)

  14-04-2006
  Romanii sunt parteneri de incredere. Peste 261 de zile va strangem mana cu prietenie. (Valentin Soare Nica, Bucuresti)
  Astept interferenta europeana din punctul de vedere socio-cultural. Romania Culturala, iata o idee care poate strabate dincolo de Europa si care, in mod neconditionat, va avea un aport evident si o stare de elocventa la conservarea si mentinerea patrimoniului cultural european, consimtind in acelasi timp la pastrarea valorilor patrimoniale culturale ale fiecarui stat. Cred ca va fi un deziderat unanim. (Magdalena Stefanescu Darvari, Bucuresti)

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului | Str. Apolodor, nr. 17, Latura Nord, sector 5 | Tel: 037 211 14 09 | e-mail: info@mdrt.ro

Se recomanda utilizarea browser-ului Microsoft Internet Explorer 6 la o rezolutie minima de 1152x864