închide
Numele Dumneavoastră
Adresa de email a destinatarului
Mesajul ataşat
 
Vizitatori de la lansare: 16777215 Română | English

Let’s Do It, Romania!

  • Printează această pagină
  • Măreste dimensiunea textului
  • Micşorează dimensiunea textului
Presa » Invitatii de presa » 6 mai 2008 - Conferinta de lansare a Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia

Ministerul Dezvoltãrii, Lucrãrilor Publice si Locuintelor vã invitã joi, 8 mai 2008, ora 10.30, la Timisoara, în Sala Mare de Conferinte a Hotelului Continental (str. B-dul Revolutiei 1989, nr. 5) la Conferinta de lansare a Programului IPA de Cooperare Transfrontalierã România-Serbia.

La conferintã sunt invitati sã participe: Dl. Horia IRIMIA, Secretar de Stat în cadrul Ministerul Dezvoltãrii, Lucrãrilor Publice si Locuintelor, Gordana LAZAREVIC, Secretar de Stat din Ministerul Finantelor-Serbia, Reprezentanti ai Comisiei Europene, oficiali regionali si locali din aria eligibilã, reprezentanti ai organismelor intermediare pentru program, precum si potentiali beneficiari.

În perioada 2007-2013, România va gestiona în calitate de Autoritate de Management, Programul IPA de Cooperare Transfrontalierã România-Serbia, aprobat de Comisia Europeanã în data de 27 martie a.c.


Programul este finantat de Uniunea Europeanã prin Instrumentul de Asistentã pentru Preaderare (IPA)- Componenta Cooperare Transfrontalierã si cofinantat de Statele Partenere în Program. Scopul programului este de a realiza o dezvoltare economico-socialã durabilã si echilibratã a regiunii de granitã România–Serbia, prin cresterea competitivitãtii economice globale a acestei regiuni si prin îmbunãtãtirea calitãtii vietii comunitãtilor.

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului | Str. Apolodor, nr. 17, Latura Nord, sector 5 | Tel: 037 211 14 09 | e-mail: info@mdrt.ro

Se recomanda utilizarea browser-ului Microsoft Internet Explorer 6 la o rezolutie minima de 1152x864