TRANSPARENTA Consultari publice

ANUNT PUBLIC referitor la disponibilizarea proiectului STRATEGIEI NATIONALE DE MANAGEMENT AL RISCULUI LA INUNDATII PE TERMEN MEDIU SI LUNG si la finalizarea RAPORTULUI DE MEDIU.

Directia Managementul Situatiilor de Urgenta (DMSU) din cadrul Ministerul Mediului si Padurilor (MMP), având sediul în B-dul Libertatii , nr. 12, sector 5, localitatea BUCURESTI, în calitate de titular al Strategiei Nationale de Management al Riscului la Inundatii pe termen mediu si lung anunta publicul interesat asupra disponibilizarii proiectului de strategie mentionat si a finalizarii Raportului de mediu.

Proiectul Strategiei Nationale de Management al Riscului la Inundatii pe termen mediu si lung si Raportul de mediu pot fi consultate la sediul MMP – Directia Managementul Situatiilor de Urgenta, etaj 1 cam. I 253 (sala Dispecerat) de luni pâna joi între orele 10.00 si 15.00 precum si pe pagina de web: www.mmediu.ro.

Comentarii si propuneri se primesc în scris în termen de 45 zile de la data publicarii anuntului la sediul Directiei Managementul Situatiilor de Urgenta, si pe e-mail la urmatoarele adrese :

(02-03-2010)