TRANSPARENTA » Consultari publice

In temeiul art.6, alin.(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala īn administratia publica, Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor aduce la cunostinta publicului textul proiectului de act normativ - HOTĂRĀRE privind trecerea unor imobile, situate īn municipiul Bucureşti, din proprietatea publica a statului şi din administrarea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor, īn proprietatea publică a municipiului Bucureşti şi īn administrarea Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Proiectul de act normativ a fost publicat pe data de 13.2008.

Observatiile si propunerile privind proiectul de act normativ pot fi transmise pe adresa Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, Str. Apolodor nr. 17, sector 5, Bucuresti - Directia pentru Relatia cu Parlamentul si Dialog Social, la adresele de e-mail ramona.lula@mdlpl.ro; carmen.dumitriu@mdlpl.ro sau la numarul de fax 037.211.14.98.

Termenul limita pana la care se pot trimite propuneri este cea de a 10-a zi de la data introducerii pe site a textului proiectului de act normativ.

(13-11-2008)